Ulusalcı kanat tasfiye edilecek

Nebi Miş, Ulusalcı kanatın CHP ' den tasfiye edileceğini iddia etti.
Chp Trt Haber Kemal Kılıçdaroğlu Chp Kurultay 


TRT HABER yayınlanan Gökhan Gökçe ' nin sunduğu ' Yarından Önce ' programına bugün SETA İstanbul Siyaset Araştırmaları Direktörü Nebi Miş konuk oldu. CHP ' deki kurultay sürecinin değerlendirildiği programda Miş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Miş, “Kılıçdaroğlu ' nun genel başkanlığı devam edecek. Çünkü hemen hemen bütün il başkanlarının Kılıçdaroğlu ' nu desteklediğini biliyoruz. Kılıçdaroğlu ' nun devam etmesi durumunda ulusalcı kanat biraz daha tasfiyeye uğrayacak, bunların yerine sağ siyasetten aktörler CHP ' ye entegre edilecek” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
19 Ağustos 2014 Salı günü yayınlandı