Uğur Işılak kadın hakları savunucularına seslendi

AK Parti İstanbul 3.bölgeden 9.sırada aday gösterilen ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Recep Tayyip Erdoğan için 'Dombra' şarkısını değiştirerek yazan Uğur Işılak, katıldığı bir televizyon programında ' Kadın hakları diye kendisini feminist gösteren, kadın haklarının öncüsü, sözcüsü olarak görenlere sesleniyorum. Bu ülkede kızlar sırf başörtülü olduğu için mağdur edildi okula gitmediler. Neredeydi o kadın hakları diyenler” diye konuştu.
Cnntürk Uğur Işılak Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 


ONLARIN KADIN HAKKI SAVUNUCULUĞU SAHTE GELİYOR

Kadın hakları savunucularının çifte standartlı olduğunu söyleyen Işılak “Modern dünyanın o insanları bir tane başörtülünün hakkını savundu mu? Onun için bana çok sahte geliyor. Onların kadın hakları savunuculuğu da çok sahte geliyor. Kadınlar hakkına özgürlük haklarını savunmaları da çok sahte geliyor. Öyle çifte standartlı kadın hakkı olmaz” dedi.

BEYAZ GAZETE

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı