Survivor Duygu Çetinkaya'dan sonra Fatmagül Fakı da Mahrem Sırlarını Açıkladı..

Survivor Duygu Çetinkaya'dan sonra Fatmagül Fakı da Mahrem Sırlarını Açıkladı... 2013 Survivor Fatmagül Fakı, Survivor'da sinir ve stres yüzünden vücut kimyalarının tepe taklak olduğunu ifade ederek, ' Ben iki ay boyunca regl olamadım. Bu durum beni çok etkiledi ' dedi. Survivor'ın hırçın kızı Duygu Çetinkaya'dan sonra Yerli Adriana Lima lakaplı Fatmagül Fakı da mahrem sırlarını anlattı.
Adriana Lima Ender Saraç Mahrem Panama Acun Ilıcalı 


Kanaltürk'te yayınlanan Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programına katılan Fatmagül Fakı, yarışma süresince psikolojilerinin nasıl etkilendiğini anlattı.

' İKİ AY REGL OLAMADIM '

' Lavabo ihtiycından tutun, kadınsal ihtiyaçlara kadar o kadar minimumda yaşadık ki her şeyi... ' diyen Fakı, ' Sinir, stres, açlık, her şey inanılmaz etkiledi. Ben iki ay boyunca regl olamadım. Bu durum kesinllikle bir sinir, stres yapıyor. Çok fazla etkiledi ' şeklinde konuştu.

Survivor Duygu'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Survivor'ın hırçın kızı Duygu Çetinkaya Twitter'da hayranlarının sorularını yanıtladı. Duygu ' Ağda sorunu ' için ' Tüysüz bir kızım ' yanıtı verdi. Gerginliğin nedeninin de regl olamamasına bağladı.

Geçen hafta Survivor'dan elenen Duygu Çetinkaya, hala daha Panama'da tatil yapıyor. Survivor'da herkesle kavga eden hırçın kız Duygu Çetinkaya, hayranlarıyla Twitter'dan röportaj yaptı. Duygu regl olamadığı için sinirli olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
6 Haziran 2013 Perşembe günü yayınlandı