Survivor'da araba ödülü Merve Aydın'ın oldu

Survivor All Star'da 22 Haziran araba ödülü oynandı. Acun Ilıcalı Yarışmacıların ailelerinden aldığı bilgileri tek tek Doğru mu Yanlış mı diye sordu. Zevkli ve kahkaha dozu yüksek ödül oyununda bilgileri en çok doğru cevaplayan ilk iki isim vardı. Turabi ve Hakan, Merve ve Hasan'dı.
Survivor Acun Ilıcalı Merve Aydın 


Survivor All Star 22 Haziran araba oyununda Turabi ve Hakan'ın oyunu görülmeye değerdi. Oyunda kural ise şöyleydi; Acun Ilıcalı kronometreyi 2 dakika olarak ayarlıyor ve yarışmacılara kaç saniye kaldığını söylemiyor ve bir yandan yarışmacıları da konuşturuyordu. Son 5 saniyede kim arabanın kapısını açarsa kazanacaktı ve bu 3 etaptan oluşuyordu. Yani 3 sayı alan kazanacaktı. Turabi Hakan'ı 3-2 mağlup etti. Turabi ilk finalist oldu.

Merve ve Hasan'ın oyunu da gülme krizine soktu izleyicileri. Kazanan ise Merve Aydın oldu. Merve Aydın Hasan'ı 3-1 mağlup etti. Ve Turabi'nin rakibi olmaya hak kazandı.

Turabi'yle araba için yarışan Merve Aydın, oyunu kazanarak arabanın sahibi oldu.
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
23 Haziran 2015 Salı günü yayınlandı