Survivor 2017 - Sabriye Şengül ile Adem Kılıççı Aşk mı yaşıyor?

Survivor 2017'de Adem Kılıççı ile Sabriye Şengül arasında aşk iddialarına yol açacak konuşma..
Survivor Tv8 Acun Ilıcalı Adem Kılıçcı Ünlüler 


Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler'de Sabriye'nin Adem'e karşı kullandığı ' Bebeğim öp barışalım ' ve Ademin'de ' Ben seni her zaman öperim ' ifadeleri ' Adada aşk mı yaşanıyor? ' sorusunu akıllara getirdi.

Survivor 2017'de ünlüler takımında birlikte mücadele eden Adem Kılıççı ve Sabriye Şengül'ün kameralara yansıyan samimi görüntüleri ve diyalogları, ' Adada aşk mı yaşanıyor? ' sorusunu akıllara düşürdü.

Adada gezintiye çıkan ve arkadaşların uzaklaşan Sabriye'nin Adem'e ' bebeğim ' diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

' BEN SENİ HER ZAMAN ÖPERİM '

Yaşadıkları bir tartışma nedeniyle Adem'den ' Beni yanlış anlıyorsun. Öp barışalım ' diyerek özür diledi.

Adem ise Sabriye'ye ' Ben seni her zaman öperim ' diyerek karşılık verdi. Ardından Sabriye'yi öperek aralarındaki sorunu bitirdi. Saberiye ve Adem arasında geçen bu diyaloglar ikilinin adada bir aşka yelken açıkları izlenimini oluşturdu.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
4 Mart 2017 Cumartesi günü yayınlandı