Survivor 2016'da Son Olarak Seda Tetik Elendi

Tv8 ekranlarının nefes kesen yarışma programı Survivor 2016'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı'nın eleme adayı olduğu konseyde sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları bütün dengeleri değiştirdi. Seda Tetik bu hafta elenen isim oldu.
Survivor Tv8 Acun Ilıcalı Yılmaz Morgül Ünlüler 


Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusu cevabını buldu. Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor'da herkes Ezgi'nin elenmesini beklerken Yarışmada büyük bir sürpriz yaşandı. Ünlüler takımında Seda Tetik yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı yaşadığı sakatlıktan dolayı Seda'nın yarışmaya devem edemeyeceğini belirtti.



Yapılan oylamada SMS'e çıkacak isimler Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı olarak belirlendi. Yarışmacılar üçüncü bir adayın SMS'e çıkmasını beklerken Acun Ilıcalı'nın açıklamaları bütün dengeleri değiştirdi.

Geçen hafta yarışmada sakatlanıp acil olarak hastaneye kaldırılan Seda Tetik'in Survivor'a devam edemeyeceğini belirten Ilıcalı, Seda'nın herhangi bir kalıcı hasarı olmadığını ancak uzun bir tedavi süreci geçireceğini açıkladı. Ilıcalı, Seda Tetik'in Survivor'a veda ettiği için bu hafta eleme olmayacağını da söyledi.

Survivor ' un geçen bölümlerinde dizindeki sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan ünlüler takımındaki Serkan ' dan sonra, dün akşam yine ünlüler takımdan Seda Tetik sakatlığı nedeniyle adaya veda etti.

SURVİVOR SEDA TETİK KİMDİR?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor.
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
17 Mart 2016 Perşembe günü yayınlandı