Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Fatmagül Fakı Adaya Veda Etti

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Fatmagül Fakı Adaya Veda Etti... Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de bu kez elenen isim Gönüllüler'den Fatmagül Fakı oldu. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de her hafta bir yarışmacı veda ediyor. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de yarışmaya veda eden son isim Gönüllüler'den Fatmagül Fakı oldu. Kimin eleneceği tartışma konusu olan Gönüllüler'de Fatmagül ve Murat SMS'e kaldı. Gelen SMS'ler sonucu elenen isim Fatmagül Fakı oldu.
Survivor Doğukan Manço Yetenek Sizsiniz Türkiye Barış Manço Ünlüler 


BEN BUNLARI ÇOK GÖRDÜM

Fatmagül Gül Fakı yaptığı açıklamada, Dağhan 'a gönderme yaparak “En çok Dağhan sevinmiştir. Benim adıma krizlere girdi. Gönlündeki gibi olsun isterim. Güçlü bir takım çıkacağına inanıyor ama, bu güçlü takımda insanların bencillikleri, çıkarları minimumda tutulur ve bunlar su yüzüne çıkmaz. Çünkü ben bunları çok gördüm” dedi.
Survivor 'daki takım arkadaşlarına başarılar dileyen Fatmagül, arkadaşlarına sarılarak veda etti.

Doğukan Manço Gözyaşlarına Boğuldu
Survivor yarışmasında duygusal anlar yaşandı. Babası Barış Manço'nun fotoğrafını gören Doğukan Manço gözyaşlarını tutamadı. Tartışmalarıyla ünlü Survivor yarışmasının önceki gün ekranlara gelen bölümünde bu kez duygusal anlar yaşandı.Yetenek Sizsiniz Türkiye programının birincisi Atalay Demirci 'nin şiir kitabında babası Barış Manço 'nun fotoğrafını gören Doğukan Manço, gözyaşlarını tutamadı.

Babası Barış Manço 'nun fotoğrafını aylardır görmediğini belirten Manço, 'Nereye gitsem bir yerde fotoğrafını görürüm. Her yerde karşıma geliyordu. Hayatında ilk defa 2 aydır babamın fotoğrafını görmüyorum' ifadelerini kullandı. Bu anlarda oldukça duygusallaşan Doğukan Manço, 'Kendimi tutamayacağım' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Dakikalarca ağlayan Doğukan Manço'yu ünlüler adasındaki arkadaşları teselli etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
15 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı