Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Duygu, Hilmi Cem ve Murat Birbirine Girdi izle

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Duygu, Hilmi Cem ve Murat Birbirine Girdi izle... Survivor 2013 Murat ve Hilmi Cem Duygu ile tartışma yaşadı. Survivor'ın istenmeyen kızı Duygu ile, Murat ve Hilmi Cem resmen kavga etti. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'in Gönüllüler takımında yer alan Duygu, Hilmi Cem ve Murat dokunulmazlık oyununun ardından birbirlerine girdi. Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'in dün akşam yayınlanan bölümüne Hilmi Cem ile Murat'ın Duygu'nun üzerine yürümesi oldu.
Survivor Ünlüler 


Duygu ile Hilmi Cem ve Murat Birbirine Girdi

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümünde Duygu ile Hilmi Cem ve Murat kavga etti. Survivor 2013 ' ün son bölümüne bu ilginç kavga damgasını vurdu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının dün akşam (5 Mayıs) ekrana gelen bölümünde yine kavga eksik olmadı. Bu kez de başrolde her zaman olduğu gibi Duygu vardı.

Yayına girdiği günden bu yana her sezon olduğu gibi yine gündeme oturan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında heyecan hızla tırmanıyor. Gönüllüler konseye giderken sinirler iyice gerildi. Daha önce söylenen sözlerin tutulmamasına ve Fatmagül ' ün isminin yazılacağını duyan Duygu, Hilmi Cem ile Murat ' a sert çıktı. Duygu ' nun Fatmagül ' ün hakkını savunmasına kızan ve ' Adam gibi olun, delikanlı olun ' lafına sinirlenen Hilmi Cem ve Murat, Duygu ' nun üstüne yürüdü.

' KİMSE BENİM ERKEKLİĞİME LAF EDEMEZ '

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının sakin yarışmacısı Hilmi Cem ' Kimse benim adamlığıma laf edemez ' diyen Duygu ' nun üstüne yürürken Murat ise Duygu'ya ' Senin ağzını dikerim ' diyerek tehdit yağdırdı.

' ABİLER YANINDA BÜYÜDÜM '

Konsey sırasında söz hakkı alan taraflardan Hilmi Cem ' in ' Abiler yanında büyüdüm kimse adamlığıma delikanlılığıma laf edemez ' sözleri ise gecenin en çok konuşulanı oldu.

6 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı