Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Adaya Nazenin Tokuşoğlu Veda Etti

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler'de Adaya Nazenin Tokuşoğlu Veda Etti İzle... Survivor 2013'de bu hafta adaya veda eden isim ' Nazenin Tokuşoğlu ' oldu. Çekimleri Panama'da devam eden Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında elenen isim Nazenin Tokuşoğlu oldu.
Dominik Cumhuriyeti Survivor Veda Dizisi Panama Dokunulmazlık 


Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımı şeytanın bacağını kırdı.

Fatmagül'ün sakatlığıyla 4 kişi kalan gönüllüler, dokunulmazlık yarışmasını kazandı. Bu hafta eleme Ünlüler takımından gerçekleşecek. Dokunulmazlık oyununu 6-1 kazanan Gönüllüler Ada Konseyi'nde ilk kez rahattı.

Ünlüler ise aralarından elenecek bir kişinin kim olduğuna karar vermek için büyük gerginlik yaşadılar. Bugüne kadar bir fire vermeden gelen Ünlüler Nazenin'e veda etti. Larissa ile son ikiye kalan Nazenin adadan elenen ilk ünlü oldu.

PİŞMAN DEĞİLİM

Nazenin elendikten sonra duygusal anlar yaşarken ' Burada bulunduğum 5 hafta boyunca kimseyi arkadan vurmadım, kimsenin arkasından konuşmadım. Bana bunların yapıldığını bildiğim halde bunlara cevap vermedim ve sukünetimi korudum, saberttim. Yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. Ben çok mutlu ayrılıyorum buradan, herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye tarihindeki en başarısız 'Gönüllüler' takımını önceki haftalarda eleştirmiş, bu durumun yarışmanın heyecanını kaybetmesine neden olduğunu söylemişti. Gönüllülerin bu haftaki galibiyeti Acun'un eleştirisine de bir cevap oldu.

Veda Dizisi Hakkında
Esir Şehirde Bir Konak1920’lerin İstanbul’u. 1. Dünya savaşı sonrası, işgal yılları. Yoksulluk ve zorluklar içinde bir ülke, bir kent; İstanbul. Maliye Nazırı Mehmet Reşat Bey; Padişahına sadakatle, ülkesini işgal edenlere başkaldırmak arasında sıkışmış, vicdani yükleriyle boğuşan dürüst bir bürokrat, bir Osmanlı aydını. Evin hanımı, M. Reşat’ın karısı Behice ve ona sonsuz mutluluğun garantisi gibi görünen konağında kalıcı bir misafire dönüşen,...
devamı
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı