Şok iddia! Sezen Aksu'nun babası halen FETÖ ile ilişkili mi?

Beyaz TV'de canlı yayında ekrana gelen ' Ömür Varol'la Beyaz Gazete ' programının konuğu Gazeteci Fatih Tezcan'dan şoke eden bir iddia geldi.
Fatih Tezcan Sezen Aksu Beyaz Gazete Fetö Terör Örgütü 


Tezcan'a göre; pop dünyasının önemli ismi Sezen Aksu'nun babası Sami Yıldırım, halihazırda FETÖ'ye danışmanlık yapıyor! Sami Yıldırım, geçmişte de FETÖ'nün İzmir'deki Yamanlar Koleji'nde müdürlük yapmıştı.

Fatih Tezcan, Sezen Aksu'nun yeni albümündeki ' Manifesto ' adlı şarkısının da yeni bir darbenin sinyalleri gibi algılanabileceğini öne sürdü.

Aksu, darbeden hemen önce yazdığı ve piyasaya sürülen ' Cuppa ' şarkısı ile de ilginç mesajlar vermekle eleştiriliyordu.

İşte Tezcan'ın şoke eden o iddiaları:
Fatih Tezcan Hakkında
1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde doğdu. Dedeleri Osmanlı muhaciridir. Eski bir İstanbul ailesine mensub olan Şükriye Hanım ile Fahri Bey'in evlâdı. İlk ve ortaokulun ardından Behçet Kemal Çağlar Lisesi'ni 1993'te İstanbul'da bitirdi. Askerliğini 1996-1997 yıllarında sırasıyla Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. 1999'da, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2.senesinde ailev...
devamı
Beyaz Gazete Hakkında
Günün sıcak gelişmeleri ve çarpıcı haberleriyle hafta içi her gün saat 13:30'da, canlı yayında Beyaz TV'de!...
devamı
5 Temmuz 2017 Çarşamba günü yayınlandı