Simge Fıstıkoğlu: Sanal linçe uğradım

Türkiye'nin Kazakistan'la oynayacağı karışılaşma öncesi küfürler yüzünden stadı terk eden Volkan Demirel'i eleştiren Simge Fıstıkoğlu, sosyal medyada ağır küfürlere maruz kalmıştı.
Volkan Demirel Simge Fıstıkoğlu Fenerbahçe Televizyon Sunucusu 

Sarı lacivertli taraftarlarca adeta linç edilen güzel sunucu “Volkan'a küfür edilmesini protesto edenler şimdi bana küfrediyor” diyerek tepkisini dile getirmişti. Fıstıkoğlu yaşananlarla ilgili Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programında konuştu.

“140 KARAKTERİN AZİZLİĞİ”
Attığı tweetin eksik olduğunu söyleyen Fıstıkoğlu, “Başına'Volkan Demirel'e küfür edilmesini doğu bulmuyorum ama…' ifadesini eklemem gerekirdi. 140 karakterim azizliğine uğradım. Derdimi en kısa anlatmaya çalıştım ama eksik kaldı” dedi. Fıstıkoğlu, Volkan Demirel'in hareketini profesyonel bulmadığını da ekleyerek şöyle devam etti:

“SORUN FENERBAHÇELİ OLMASI DEĞİL”

Burada tepki Volkan'ın Fenerbahçeli olmasına değil. O statta Galatasaray'dan ayrılan Caner Erkin de var. Galatasaraylılar'ın çok özlediği ve bir kısmının bence kırgın olduğu Arda Turan da var. Neden onlara küfür edilmiyor. Sorun Fenerbahçeli olmak olsaydı Caner Erkin'e de küfür edilirdi. O'nun sportif kariyerinde girdiği başka polemikler yüzünden küfür edildiğini anlatmak istemiştim. Sanal linçe uğradım.
24 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı