Sergen Yalçın'dan Sneijder Yorumu (Teke Tek Fatih Altaylı)

Sergen Yalçın'dan Sneijder Yorumu (Teke Tek Fatih Altaylı) Sergen Yalçın siyasete girecek mi? Sergen Yalçın'dan çok özel açıklamalar...Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek'e futbol yorumcusu Sergen Yalçın konuk oldu.
Emre Belözoğlu Sergen Yalçın Fatih Altaylı Fenerbahçe Galatasaray 


Yıllardır Beşiktaş başta olmak üzere diğer 3 büyük takımda da gösterdiği başarılarla Türk futbol tarihine adını yazdıran Sergen Yalçın, Fatih Altaylı ile oldukça renkli bir sohbet yaptı.

SERGEN'İN FUTBOLCULUK YILLARI

Yetenek Sizsiniz yarışmasından Türk futbolunun geleceği ve son dönem transferlerinin de konuşulduğu programda söz döndü dolaştı Sergen'in futbolculuk günlerine geldi. At yarışı ve bilardoya olan merakıyla tanınan Sergen, eski günlerden konu açılınca oldukça ilginç cevaplar verdi.

' GÜNDE 3 ÖĞÜN DÖVÜLECEK ADAM '

Altaylı, yıllardır Sergen'e yönelik eleştirilerden birini canlı yayında bir kez daha hatırlattı. Fatih Altaylı Sergen Yalçın'a dönerek, ' Sen günde 3 övün dövülecek adammışsın çünkü Allah vergisi yeteneğine rağmen bunun yalnızca 10'da 1'ini kullanmışsın ' dedi.

' BENİMLE BİRLİKTE Mİ YAŞADILAR '

Sergen Yalçın ise bu eleştiriye katılmadığını belirterek ' Nerden biliyor ki bunu söyleyenler, benimle birlikte mi yaşadılar dedi ' .

İşte Sergen Yalçın'ın o eleştiriye yönelik verdiği yanıt;

' Asla katılmıyorum. İnsanlar bana kendine çok ihanet ettin diyorlar. Peki nereden biliyorlar, 24 saat birlikte miydik. İnsanlar gece hayatım olduğunu düşündü hep. Birlikte mi gezdik de nereden biliyorlar. 25 yaşıma kadar içki ve sigara kullanmadım, bu nasıl oluyor o zaman? Magazin yönüm olduğu için hep sıkıntıyı o yüzden yaşadım. Ben kaçan birisi değilim. Sorumluluğum yok ki niye kaçayım. Bir kere dışarı çıkıyorum, bir hafta boyunca magazin programında yer alıyor. Halk da sanıyor ki her gece geziyorum '

Sergen Yalçın: Emre Fenerbahçe'ye gelmez

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın Fatih Altaylı'nın sunduğu ' Teke Tek ' programında ikinci Sneijder vakası yaşadı.Sneijder Galatasaray'a gelmez ' açıklamasıyla sosyal medyada çok konuşulan Sergen Yalçın bu kez de Emre Belözoğlu için aynı söylemde bulundu.

'EMRE FENERBAHÇE'YE GELMEZ'

Sergen Yalçın Fatih Altaylı'nın sunduğu ' Teke Tek ' programına konuk oldu. Sergen, Altaylı'nın bir sorusu üzerine Emre Belözoğlu ile ilgili ' O transferin gerçekleşeceğine çok inanmıyorum ' dedi.

EMRE FENERBAHÇE'DE

Sergen'in bu açıklamalarından sonra ise Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile anlaştığı haberi geldi.

30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı