Sarıgül Eski Türkiye’nin adamı

Rasim Ozan Kütahyalı, “Sarıgül tam manasıyla Eski Türkiye ' nin adamıdır.” dedi.
Dinamit Hakan Bayrakçı Rasim Ozan Kütahyalı Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


Beyaz TV ' de yayınlanan Latif Şimşek ' in modaratörlüğünü yaptığı Dinamit programına bu hafta Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Bayrakçı ve Gürkan Hacır katıldı. Programda CHP ' deki kötü gidişin sebebi ve kurultay süreci tartışıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, CHP genel başkan yardımcılığına adı geçen Mustafa Sarıgül ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bomba gibi iddialarda bulundu.

Kütahyalı, “Kemal Kılıçdaroğlu çok akıllı bir adam, kaybedeceğini bile bile İstanbul ' da Sarıgül ' ü aday gösterdi. Bilabedel Sarıgül ' e iki ilçe verdi. Sarıgül de bu iki ilçe de hasılat topluyor.” ifadelerini kullandı.

“Sarıgül tam manasıyla Eski Türkiye ' nin adamıdır.” diyen Kütahyalı, “Büyük güçler, büyük sermayedarlar, masonlar beni iktidara getirir diye düşünüyor. CHP hala manüpülasyonlara açık bir parti. Bu Ekmeleddin olayını normal bir siyasi parti kabul etmez. İddia ediyorum, CHP ' de artık milletin temelinde siyaset yapacak, bunun farkındalar Kemal Bey ' de bence bunun farkına varmıştır.” şeklinde konuştu.

Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
23 Ağustos 2014 Cumartesi günü yayınlandı