Saba Tümer ile Çılgın Taner arasında gergin anlar

Ekranların çılgın çocuğu Taner'i programına konuk olan Saba Tümer, bakın nasıl pişman oldu. Taner'in davranışları Tümer'i ve diğer konuklarını rahatsız edince stüdyo buz kesildi.
Saba Tümer Gamze Topuz Melike Güner Engin Güner 


SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programının konukları Oyuncular Gamze Topuz, Melike Güner ve ekranların çılgın çocuğu Taner'di.

Taner, Saba Tümer, Topuz ve Güner ile sohbet ettiği sırada araya girmesiyle üçlüyü gerdi. Bir ara ayağa kalkıp şişeyi eline alan Taner gösteri yapmak isteyince Tümer'i ve konuklarını rahatsız etti.

Gösteriyi sonra yapmasını isteyen Saba Tümer Taner'e, 'Programın sonunda yaparsın. Her şeyin bir sırası var. Bu programın bir akışı var ' diye çıkıştı.

Taner de, 'Ama hiç söz hakkı almıyorum. Böyle olmaz ki ' diye tepki gösterdi.

Tümer ise buna karşılık, 'Nasıl almıyorsun. Şu anda hoş bir sohbet ediyordum araya girdin ' dedi.

Tümer'in sözlerine alınan Taner, 'Sıcak bastı ' diyerek sıkıldığını belli etti.

TANER'İN ISLIKLARI STÜDYOYU GERDİ


Programın ilerleyen dakikalarında şişe gösterisini yapmak istediğini yineleyen Taner'e Saba Tümer yine izin vermedi. 'Daha şarkı dinleyeceğiz ' diyen Tümer, Gamze Topuz'dan şarkı söylemesini istedi. Taner, Topuz şarkı söylerken ıslık çalınca olanlar oldu. Melike Güner'in çok sinirlendiğini gözlenirken Topuz şarkısını kesti.

KONUKLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Islık çalmaya devam eden Taner'e Saba Tümer, 'Korkunç bir şey ' yorumunu yaptı ve 'Yayını bitiriyoruz. Neyse teşekkür ederim geldiğiniz için. Özür dileriz ' dedi.

'Gösterimi yapayım mı söz vermiştiniz ama ' diyen Taner'e Tümer, 'Hayır yayını kapatıyoruz ' diye çıkıştı. Tümer'in de oldukça sinirlendiği gözlerden kaçmadı. BEYAZ GAZETE

Saba Tümer Hakkında
Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Show TV'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara...
devamı
Gamze Topuz Hakkında
Eğitimine devam etmektedir. Bilgi Üni. Tv Gazetecilik, Türvak Tiyatro Bilgi Üni. Tv Gazetecilik, Türvak Tiyatro. Çarkıfelek’te söylediği şarkılarla kendinden söz ettiren Gamze Topuz ik solo çalışması “Cennetin Kapıları” adıyla albümlendirmiştir. Sony Music etiketiyle ilk solo çalışması “Cennetin Kapıları” çıkartır çıkartmaz radyolar ve dijital mecralar aracılığıyla müzikseverlerle buluşturan sanatçı, bir gün içerisinde twitter ve facebook’da tıkl...
devamı
Melike Güner Hakkında
1979 İstanbul doğumlu olan Melike, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Konservatuara girmeden önce, bir sene Şahika Tekant stüdyo oyunculuğuna devam etti. Ekmek Teknesi’nden önce Hayat Bağları adlı dizide rol aldı. Ekmek Teknesi, üniversiteden mezun olduktan sonra rol aldığı ilk dizidir. Tiyatro DOT oyuncusudur. ...
devamı
19 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı