Ruh sağlığı giderek bozuluyor

Şamil Tayyar, “ Son günlerde yaptığı açıklamalar maalesef Hoca ' nın giderek ruh sağlığının, ayarının bozulduğunu gösteriyor.” dedi.
Latif Şimşek Şamil Tayyar Mehmet Baransu Fethullah Gülen Milletvekili 


BEYAZ TV ' de yayınlanan Latif Şimşek ' in sunduğu ' Son Söz ' programına AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar konuk oldu. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu programda Tayyar, Fethullah Gülen hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Latif Doğan izleyiciden gelen, “Paralel yapının sonlandırılması için Fethullah Gülen ' in Türkiye ' ye getirilmesi gerekir düşüncesine ne diyor?” sorusunu sorması üzerine Şamil Tayyar, “Sayın Başbakanımız çağrı yaptı, dön dedi. Ama bu şartlarda döneceğine ben ihtimal vermiyorum. Mehmet Baransu ' nun bir twit ' i vardı, ' 2014 ' te Fethullah Gülen Türkiye ' ye dönecek ' diye. Herhalde onu bir lider, bir kahraman gibi döneceğini varsayıyorlardı. Gelinen bu aşamada döneceğini sanmıyorum. Fethullah Gülen Türkiye ' ye dönse zannediyorum daha özgür olur. Çünkü Amerika ' da rehin gibi duruyor.” ifadelerini kullandı.

“Belki bu yaşananlardan bir ders çıkartarak kendi ülkesine hizmet etme yolunu seçebilir.” diyen Tayyar, “Maalesef geldiği nokta gittiği istikamet doğru değil. Son günlerde yaptığı açıklamalar Hoca ' nın giderek ruh sağlığının, ayarının bozulduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
20 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı