Rasim Ozan Kütahyalı CHP'nin İstanbul Oy Oranını Açıkladı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan yönetmenliğini Fatma Korkutata'nın üstlendiği moteratörülüğünü Latif Şimşek'in yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı ve Savcı Sayan'ın gündemi değerlendirdiği Dinamit programında Cumhuriyet Halk Partisi ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül arasında yaşanan olaylar masaya yatırıldı.
Başbakan Dinamit Avrupalı Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


'Kimse Kazanmayacak, CHP Kaybedecek'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kesinlikle lider olmadığını vurgulayan Sayan,' Bu oyunu kim kazanır, Sarıgül mü, Kılıçdaroğlu mu? Bence kim kazanırdan ziyade kaybeden CHP olacaktır' dedi.

'Tek Hedef Erdoğan'ı Devirmek'

Bütün Amerikalı ve Avrupalı Baronların İstanbul'da Başbakan Erdoğan'ı devirmek için tüm güçlerini kulladnığını belirten Sayan,'Bunların hedefi CHP'nin iktidar olması falan değil, CHP bunların umrunda falan değil. Bunların hedefi özelde Erdoğan'dır. Erdoğan'ı devire bilmek için bütün oyunlara başvuruyorlar. Sarıgül'ü getiriyorlar, pompalıyacaklar, aldı götürdü diyecekler, bankalarını koyacaklar, lobilerini koyacaklar'diye konuştu.

'CHP'nin Son Tuzağı Sarıgül'dür'

Savcı Sayan konuşmalarına şöyle devam etti; CHP'nin son tuzağı Sarıgül'dür tasviye için söylüyorum. Kılıçdaroğlu birinci tuzaktı. Baykal bunlara boyun eymedi, Baykal yüzde 20, yüzde 30 oy aldı onlar önemli değil. Orda dimdik duruyordu. CHP'ye oy vermeyenlerinde umuduydu..

Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
26 Ekim 2013 Cumartesi günü yayınlandı