Popstar 2013'ün Başlama Tarihi Belli Oldu

Popstar 2013'ün Başlama Tarihi Belli Oldu İzle...En eski şarkı yarışması Popstar tekrar ekranlara dönüyor. Bir döneme damgasını vuran Popstar, yeniliklerle geri dönüyor. Popstar 2013 seçmelerine başvuru çok yoğun ilgi oldu. Popstar 2013 ' ün ne zaman başlayacağı da netlik kazandı. Popstar 21 Mart 2013 Perşemba günü Star TV ' de başlıyor.
Orhan Gencebay Bülent Ersoy Star Tv Demet Akalın Serdar Ortaç 


Star ' da başlayacak olan ve Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay ' ın jüri üyesi olarak yer aldığı ekranların efsane yarışması Popstar ' ın son seçmeleri İstanbul ' da yapılıyor.

Yarışmanın İstanbul seçmeleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi yine büyük ilgi görüyor. Yüzlerce yarışmacı adayı finallerde yer alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren elemelerin yapıldığı Akgün Hotel ' de seçici jüriye performans sergilemek için bekledi. İstanbul ' daki ilk günün seçici jürisine Demet Akalın, Osmantan Erkır ve Süheyla Yengi, akşam üzeri ise Orhan Gencebay katıldı..

Yarışmanın son seçmeleri 2 Mart Cumartesi günü İstanbul Akgün Hotel ' de yapılacak.

EN ÇOK DİNLENEN MÜZİK TÜRLERİ ' POPSTAR 2013 ' TE...

Yakında Star ' da başlayacak yarışmada önceki sezonlardan farklı olarak pop, arabesk, halk müziği ve alaturka kategorilerinde yarışmacılar seçiliyor. Elemeler Gaziantep, Edirne, Ankara, İzmir ' de yapıldı. Son seçmeler ise 1-2 Mart ' ta İstanbul ' da yapılıyor.
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
17 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı