Popstar 2013 Alaturka Bu Akşam Star TV'de Başlıyor

Popstar 2013 Alaturka Bu Akşam Star TV'de Başlıyor İzle... En eski şarkı yarışması Popstar tekrar ekranlara dönüyor. Bir döneme damgasını vuran Popstar, yeniliklerle geri dönüyor. Popstar 2013 seçmelerine başvuru çok yoğun ilgi oldu. Popstar 2013'ün jüri üyeliğini Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay yapıyor.
Orhan Gencebay Bülent Ersoy Star Tv Demet Akalın Serdar Ortaç 


Ekranların beğeniyle izlenen, rating rekorları kıran yarışması 'Popstar 2013' yeni sezona merhaba diyecek. Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay ' ın jüri üyesi olarak yer aldığı ekranların efsane yarışması “Popstar 2013” Star Tv ' de bu akşam saat 20:00 ' de başlıyor.

“Star Olmanın Başka Şartları Var”

'Popstar 2013' yarışması Star TV'de yeni sezona başlayacak. Senem Aydın'a konuşan programın jüri üyelerinden ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Popstar yarışmalarını değerlendirdi:

* ' Popstar 2013 ' e gelelim. “Evet” demenizde ne etkili oldu?


> ' Popstar Alaturka ' da bulunma nedenim, Türk müziği ve hizmet duyarlılığıyla ilgiliydi. Şimdi de yine aynı amaçla bulunuyorum. Bu gibi yarışmaların düzenli aralıklarla yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Ses seçiliyor, üstelik bilgi ve eğlence var.

* Bu yarışmalardan gerçekten star çıkar mı sizce?

> Sanılıyor ki, bu yarışmaya katılan herkes şöhret olacak. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Burada kendini gösteren yarışmacılar varlıklarını ortaya koyacaklar sadece. Star olmanın başka şartları var. Bir kere yetenek olacak. Sonra bunu geliştireceksiniz, emek vereceksiniz yıllar yılı.

Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
21 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı