Osman Gökçek: Beyaz TV'nin başarısı aile gibi olmasıdır

Beyaz Tv'nin her yıl kendi çıtasını katlayarak bir üst levele geçtiğini kaydeden Gökçek bu başarının saman alevi gibi yanıp sönen geçiçi bir durum olmadığının altını çizdi. Gökçek 'Beyaz TV'yi önümüzdeki yıllarda inşallah ilk 6-7 kanalın içine girdiğini görmek istiyoruz. Hedefimiz böyle inşallah böyle olacağına da inanıyorum. Beyaz TV'nin başarısı bir aile olmamızdan geçiyor. Biz kendi içimizde bir aile gibi olan bir kanalız. Diğer kanallara göre birbirimiz ile samimiyetimiz çok daha farklı.
Beyaz Tv Nur Viral 


Ben sektördeki diğer arkadaşlarla da sık sık beraber olup bir araya gelip konuştuğumuz için biliyorum. Bizdeki bu sinerjinin diğer kanallarda olduğunu pek düşünmüyorum. Aslında hepimizin üzüntüsü bizim üzüntümüz sevinci de bizim sevincimiz. Bu televizyonda herhangi bir program iyi reyting aldığında bütün kanal bir arada seviniyor. Aslı Mavituna'nın yada Nur Viral'in reytingde iyi bir yere gelmesi hepimizi sevindiriyor' diye konuştu.
Nur Viral Hakkında
Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir. Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir. Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ...
devamı
1 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı