O Ses Türkiye - Yarışmacı Söyledi Hülya Avşar Oynadı (Aslı Tanrıkulu)

O Ses Türkiye yarışmasına İstanbul'dan katılan Aslı Tanrıkulu iki jüri üyesi Murat Boz ve Hülya Avşar'ı birbirine düşürdü. Aslı O Ses Türkiye'de hangi takıma katılacağını söyleyeceği sırada Avşar kızının eski bir şarkısını söylemeye başladı. İlk olarak yerinde oynayan Hülya Avşar daha sonra sahneye çıkıp göbek attı. Sergilediği performansıyla beğeni toplayan Tanrıkulu, O Ses Türkiye'deki yoluna Hülya Avşar'ın takımında devam edecek.
Hülya Avşar Murat Boz Azeri Mustafa Sandal Azerbaycan 


Star TV ekranlarında yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye programına İstanbul'dan katılan Aslı Tanrıkulu 'Sen Gelmez Oldun' şarkısıyla iki jüri üyesi Hülya Avşar ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı.

Aslı daha sonra Hülya Avşar'ın eski bir şarkısını seslendirdi. Şarkıya dayanamayan Avşar sahneye çıkıp göbek attı.

Aslı Tanrıkulu O Ses Türkiye yarışmasındaki yoluna Hülya Avşar'ın takımında devam edecek.

Azerbaycanlı Yarışmacı Jüriyi Gülme Krizine Soktu (İZLE)

O Ses Türkiye yarışmasına Azerbaycan'dan katılan Elgün Güliyev jüriyi gülme krizine soktu. O Ses Türkiye programına 'Aygız' şarkısıyla katılan Elgün, şivesiyle ve yaptığı ince espirileriyle salona kahkaha tufanı yaşattı. Azerbaycan asıllı yarışmacı Elgün O Ses Türkiye yarışmasında kendisine kimsenin rakip olamayacağını düşünüyor. İşte geceye damgasını vuran O Ses Türkiye'nin Azeri yarışmacısı Elgün Güliyev...

O Ses Türkiye yarışmasına Azerbaycan'dan katılan Elgün Güliyev izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Ailesinin devlet sanatçısı olduğunu söyleyen 33 yaşındaki yarışmacı Elgün, kendi sesine de güveniyor.

O Ses Türkiye programınına damgasını vuran Elgün Güliyev Mustafa Sandal'ın takımına katıldı.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı