O Ses Türkiye - 'Semiramis Çalışan & Cansu Tok' Düellosu Herkesi Büyüledi

O Ses Türkiye - Semiramis Çalışan & Cansu Tok Düellosu... O Ses Türkiye 24 Aralık Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluştu. O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümünde bir çok düello geceye renk kattı. Mustafa Sandal'ın takımındaki 'Semiramis Çalışan & Cansu Tok'un düellosu jüri üyelerinden büyük beğeni topladı. Mustafa Sandal, O Ses Türkiye'deki yoluna Semiramis Çalışan ile devam etme kararı aldı...
Hülya Avşar Murat Boz O Ses Türkiye Mustafa Sandal Anastasia 


Semiramis Çalışan ve Cansu Tok düelloda Anastasia'nın 'I'm Outta Love' isimli parçasını seslendirdiler.

Mustafa Sandal'ın takımında yarışan Semiramis Çalışan ve Cansu Tok yarışmaya ilk katıldıklarında söyledikleri şarkılarla da izleyenlerinin beğenisini kazanmışlardı.

Mustafa Sandal düello sonrasında O Ses Türkiye'deki yoluna Semiramis Çalışan devam etmeyi seçti. Cansu Tok ise yarışmadan elendi.

Dev Düello 'Gamze Sargın & Zeynep Topçugürler' (İZLE)

Gamze ve Zeynep düellolarında 'I am Every Woman' isimli yabancı parçayı seslendirdiler.

Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

O Ses Türkiye yarışma programında gecenin en önemli düellosunda Hadise'nin takımından Gamze Sargın ve Zeynep Topçugürler karşılaştı. İkili 'I am Every Woman' isimli yabancı parçayı söylediler. İklili juri üyelerinden oldukça iyi tepki aldılar.

Hadise O Ses Türkiye'deki yoluna Gamze Sargın ile devam etme kararı aldı.

Acun Ilıcalı'dan Büyük Sürpriz

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Star TV'de yılbaşı akşamı için büyük sürprize hazırlanıyor.

Pazartesi akşamları Star'da yayınlanan ve büyük ilgi gören O Ses Türkiye, farklı bir formatla yılbaşı akşamı Star'da olacak. Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz ve Hadise'den oluşan O Ses Türkiye jürisi bu defa, ünlüleri seçecek. Sahneye sırtı dönük olan jüri üyeleri, kim olduklarını bilmedikleri ünlü isimlerin seslendirdikleri şarkıları dinleyecek ve beğendiklerini seçecekler. Büyük bir gizlilik içinde yürütülen yılbaşı programının detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Programda oldukça sürpriz isimlerin sahne alacağı belirtilirken, yılbaşı özel O Ses Türkiye'nin yılbaşı akşamının en dikkat çekici programlarından olması bekleniyor.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı