O Ses Türkiye - Samet Nohut 'Keskin Bıcak' (Hadise'nin İlk Okul Arkadaşı)

O Ses Türkiye dün akşam eski arkadaşların karşılaşmasına sahne oldu. Star TV'de yayınlanan O Ses Türkiye programında jüri üyesi olan Hadise'nin ilk okul arkadaşı olan Samet Nohut performansıyla jüri ekibini birbirine düşürdü. Samet'i takımında isteyen Murat Boz ve Hadise'nin atışması güne damgasını vurdu. Sezen Aksu'nun 'Keskin Bıçak' isimli şarkısıyla izleyenlerinde beğenisini toplayan Samet Nohut Hadise'nin takımını seçti.
Hülya Avşar Murat Boz Keskin Bıçak Dizisi Sezen Aksu Belçika 


O Ses Türkiye programına Belçika'dan katılan Samet Nohut, dört jüri üyesini döndürmeyi başaran tek isim oldu. Jüri üyelerinden farklı yorumlar alan Samet Nohut, takım koçunu seçinceye kadar kahkaha dolu anlar yaşandı. Jüri üyeleri nekadar dil dökselerde o takım koçunu çoktan seçmişti. O ses Türkiye programınına damgasını vuran Samet Nohut Hadise'nin takımına katıldı.

Hadise'ye Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

O Ses Türkiye ekibinin doğumgünü sürprizi Hadise'ye yayın esnasında duygu dolu anlar yaşattı.

Star Tv 'de ekrana gelen “O Ses Türkiye” yarışmasının jüri üyesi Hadise, programda hoş bir sürprizle karşılaştı. Kendisi için doğum günü partisi yapılınca Hadise hem duygulandı hem de çok şaşırdı.

Doğum günü pastasını O Ses Türkiye ekibi ile birlikte kesen Hadise rı Acun, Hülya Avşar, Murat Boz ve Acun 'a sarılarak bu hoş sürprizi hazırladıkları için teşekkür etti.


Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
Keskin Bıçak Dizisi Hakkında
Bursa’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin hikayenin bir parçası gibi kullanıldığı dizinin yönet...men koltuğunda Sıla, Aşk Yakar, Kapalıçarşı gibi başarılı yapımlarla tanınan Yasin Uslu oturuyor. Tutkulu bir aşk ve soluk soluğa izlenecek bir maceranın içiçe işlendiği yapımın başrollerini İbrahim Çelikkol, Pamir Pekin, Hande Doğandemir, Perihan Ünlücan paylaşıyorlar. Adını ve müziğini Sezen Aksu’nun aynı adlı şarkısından alan ve tanıtım...
devamı
30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı