O Ses Türkiye - Hülya Avşar'ın Takımı Nil Karataşoğlu İle Didem Özel Düellosu

O Ses Türkiye - Hülya Avşarın Takımı Nil Karataşoğlu İle Didem Özel Düellosu... O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Nil Karataşoğlu İle Didem Özel'in düellosu damgasını vurdu. Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Nil Karataşoğlu ile devam etme kararı aldı.
Hülya Avşar O Ses Türkiye Orhan Gencebay Sezen Aksu 


Star TV ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vuran düellolardan bir diğeri de Hülya Avşar'ın takımında yer alan Didem Özel ve Nil Karataşoğlu düellosu oldu. Didem, Orhan Gencebay'ın'Kaderimin Oyunu' adlı şarkıyı, Nil ise Sezen Aksu'nun'Yalnızlık Senfonisi'ni seslendirdi.

Nil Karataşoğlu performansını sergiledikten sonra salondaki seyircilerin Nil'in şarkıyı tekrar okumasını istedi. Acun Ilıcalı'nın'Arkadaşlar haksızlık olur yapmayalım' demesi üzerine diğer yarışmacı Didem Özel'Benim için bir sakıncası yok hem ben de bir kez daha dinlemiş olurum' dedi. Bunun üzerine Nil şarkıyı tekrar seslendirdi ve jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Nil Karataşoğlu ile devam etme kararı aldı.

BeyazGazete



O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
15 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı