O Ses Türkiye - Hülya Avşar'ın Hareketleri Stüdyoyu Gülme Krizine Soktu

O Ses Türkiye Son Bölüm - Semih Tercan 'Akşam Güneşi'.. O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan son bölümünde Semih Tercan performansı ile geceye renk kattı. O Ses Türkiye programına Kayseri'den katılan Semih Tercan, sergilediği performansıyla Hülya Avşar'ı kendine hayran bıraktı.
Son Dizisi Hülya Avşar O Ses Türkiye Sezen Aksu Mustafa Sandal 


'O Ses Türkiye ' birbirinden renkli sesleriyle geceye renk kattı. Sahneye çıkan bir yarışmacının sesini çok beğenen Hülya Avşar o an sahneye dönmek istedi. Fakat takımına yarışmacı alma hakkı dolan Avşar'ın koltuğunun fişini Acun Ilıcalı çekmişti.

Ama Hülya Avşar yinede sahneye dönmeyi başardı. Neşeli anların yaşandığı o sahneler izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

Semih Tercan O Ses Türkiye'deki yoluna Mustafa Sandal'ın takımında devam edecek.

Hadise Gözyaşlarına Hakim Olamadı (İZLE)

Ses Türkiye ' ye Sezen Aksu ' nun 'Yazık' şarkısıyla katılan Mehmet Bilgi, stüdyoda duygusal anlar yaşattı.

Mehmet ' in performansından etkilenen Hadise canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Güzel şarkıcı Hadise ' şarkıyı inanarak okudun, ben çok duygusalım ama O Ses Türkiye ' de ilk defa ağlıyorum. Yaşadığım bir şeyler var ve sen o duyguları uyandırdın. ' dedi.

Mustafa Sandal ' da Hadise ' nin ağlamasına dayanamadı ve ' böyle bir şey yaşadığını bilmiyordum ben geri çekilmek istiyorum ' diyerek Mehmet ' in Hadise ' nin takımında olmasını sağladı.


Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
4 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı