O Ses Türkiye - Çağrı Emrah ve Ömer Topçu Söyledi Yer Yerinden Oynadı

O Ses Türkiye Son Bölüm - Çağrı Emrah Yıldırım ve Ömer Topçu Söyledi Yer Yerinden Oynadı... O Ses Türkiye'de geceye damgasını vuran düellolardan bir diğeri de Çağrı Emrah Yıldırım ve Ömer Topçu arasında gerçekleşti. O Ses Türkiye'de Çağrı Emrah Yıldırım, Mahsun Kırmızıgül'ün 'Yıkılmadım' isimli parçasını Ömer Topçu ise 'Geçmiyor Günler' isimli şarkıyı seslendirdi. Murat Boz O Ses Türkiye'deki yoluna Çağrı Emrah Yıldırım ile devam etme kararı aldı.
Hülya Avşar Murat Boz Orhan Gencebay Sezen Aksu Mahsun Kırmızıgül 


O Ses Türkiye'de Bire Bir performanslar nefesleri kesmeye devam ediyor. Takımlarına kattıkları birbirinden harika sesleri elemek zorunda kalan jüri üyeleri ise en zor kararları ile başbaşa kalıyorlar.

İşte bu bire bir kapışmalardan biri de dün akşam Murat Boz'un takımından Çağrı Emrah Yıldırım ve Ömer Topçu arasında yaşandı ve bakın Murat Boz hangi yarışmacı ile yoluna devam etti.

Nil O Ses Türkiye'de Dengeleri Alt Üst Etti
(İZLE)


Star TV ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vuran düellolardan bir diğeri de Hülya Avşar'ın takımında yer alan Didem Özel ve Nil Karataşoğlu düellosu oldu. Didem, Orhan Gencebay'ın'Kaderimin Oyunu' adlı şarkıyı, Nil ise Sezen Aksu'nun'Yalnızlık Senfonisi'ni seslendirdi.

Nil Karataşoğlu performansını sergiledikten sonra salondaki seyircilerin Nil'in şarkıyı tekrar okumasını istedi. Acun Ilıcalı'nın'Arkadaşlar haksızlık olur yapmayalım' demesi üzerine diğer yarışmacı Didem Özel'Benim için bir sakıncası yok hem ben de bir kez daha dinlemiş olurum' dedi. Bunun üzerine Nil şarkıyı tekrar seslendirdi ve jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Nil Karataşoğlu ile devam etme kararı aldı.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
15 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı