Nur Yerlitaş: Bülent Ersoy, Özlem Özden'i çok seviyor

Büyük finale sayılı günler kala Bu Tarz Benim'deki tartışmalar sertleşiyor.
Nur Yerlitaş Show Tv Bu Tarz Benim Yarışması Bülent Ersoy 


Hemen her programda yarışmacı arkadaşlarıyla polemiğe giren Özlem Özden, son programı da es geçmedi.

Ayşegül Doğan'ın kıyafetiyle ilgili eleştirilerine “Haddini aşma” karşılığını veren Özlem, “Sen Ayşegül denizde, Ayşegül yemek yapıyor kitaplarındaki gibisin” dedi. Ayşegül Doğan'ın “Benimle ilgili hiç olmazsa kitaplar var. Senin neyin var?” sorusunu sosyal medyadaki paylaşımları örnek vererek cevaplayan Özlem, “Oradan mı para kazanacaksın” sorusu karşısında ise çılgına döndü. Özlem şöyle konuştu: Benim neyden para kazanıp kazanmayacağımı Allah bilir. Ben bu işe baş koyduğumda inşallah televizyon işi yaparım diye girdim. İlk gün de televizyon işi yapmak istediğimi deklare ettim. Bugün de arkasındayım.

Öte yandan jüri üyelerinden olan Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy'un Özlem'i çok sevdiğini söyledi. Ersoy'un Özlem'in değişimine inanmadığını söyleyen Yerlitaş, “Azminden ötürü ona bir zaafı var. ' dedi.
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı