Nur Viral canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her şey Var programı sunucusu Nur Viral'in konuğu anlattığı 'Siyah pantolon' hikayesi ile sosyal medyayı kasıp kavuran Alişan Kapaklıkaya oldu.
Alişan Nur Viral 


Hayata dair konuların konuşulduğu programda söz çocuklara geldi.

Kapaklıkaya, çocuğunun ders çalışmamasından şikayetçi olanlara 'Benim kızım çok başarılı bir aile danışmanıydı. Keşke şu an yanımda olsaydı onunla bir bardak çay içmek için bütün diplomalarını yırtmaya hazırdım. Evlatlarımızın sağlığı inanın alacakları takdir belgesinden daha önemli. Ben bugün ne kadar çalışırsam çalışayım evladımı geri getirmeyeceğim' diyerek bazı tavsiyelerde bulundu.

Ölen kızını çok özlediğini söyleyen Kapaklıkaya'nın kızı ile ilgili anılarını anlatmasıyla stüdyoda bulunan herkes gözyaşlarına boğuldu.

Kapaklıkaya'nın anlattıklarına daha fazla dayanamayan program sunucusu Nur Viral hıçkıra hıçkıra ağladı...

Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
Nur Viral Hakkında
Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir. Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir. Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ...
devamı
28 Ağustos 2018 Salı günü yayınlandı