Nazan Öncel konserine neden makyajsız çıktı?

Konserine makyajsız çıkan Nazan Öncel, “Her gün anneler evlatlarını eliyle toprağa verirken boyanmak çok doğru gelmiyor” dedi.
Nazan Öncel Söylemezsem Olmaz Minik Serçe Sezen Aksu Şarkıcı 


Nazan Öncel, Kadıköy Dorock XL ' da sezonun ilk konserini verdi. Sahneye kendisinin diktiği bir elbiseyle çıkan şarkıcı, konuklarını “Sizinle kendimi tamamlanmış hissediyorum” sözleriyle karşıladı.

“Sosyal medyada ' Nazan bizi uçur ' diye yazmışlar. Buradan Mars ' a kadar yolu var” şeklinde konuşan sanatçı, Sezen Aksu taklidiyle hayranlarını gülme krizine soktu.

Makyajsız hali dikkat çeken Öncel, bunun özel bir nedeni olduğunu anlattı. Şarkıcı, “Her gün anneler evlatlarını eliyle toprağa verirken makyaj yapmak, boyanmak çok doğru gelmiyor” dedi.

Ardından yine Aksu ' yu taklit eden sanatçı, Minik Serçe ' nin ağzından şunları söyledi: “Sonuna kadar destekliyorum seni. Gençlere örnek olsun. Cesareti olan arkandan gelsin Nazan ' cım.”

Konu ' Söylemezsem Olmaz ' da tartışıldı...

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
25 Ekim 2016 Salı günü yayınlandı