Mutlu evlilik için altın öneriler

Uzman Psikolog Zafer Akıncı, mutlu evliliğin sırlarını vererek, ' Kadın bir ay bunu yaparsa erkek ona beyaz atlı şovalye olur ' dedi.
Mutlu Evlilik Psikolog İşin Aslı Zafer Akıncı 


Beyaz TV'de İşin Aslı programına katılan Uzman Psikolog Zafer Akıncı mutlu evliliğin sırlarını açıkladı.

Kadının erkeğin duygularını tetiklemesi gerektiğini söyleyen, Akıncı, ' Futbol maçı izlerken erkeğin yanında durun vücudunuzun bir kısmı ona temas etsin ' dedi. Kadınlara ilişkileri hakkında ipuçları veren Zafer Akıncı ' Mutlu bir evliliğin sırrı kadın, erkeğin duygularını tetikleyecek, harakete geçirecek. Erkeği maç izlerken film izlerken besleyin. Yemek erkeğin beynindeki depomini tetikliyor. Kadın bir ay bunu yaparsa erkek ona beyaz atlı şovalye olur ' şeklinde konuştu.

ERKEĞİNİZİN BEYNİNİ YÖNETİN

Kadının erkeğin beynini yöneterek mutlu evliliğe ulaşabileceğini savunan Akıncı, ' Erkeğin duygularını uyaracaksın. Bir erkek değişebilir. Sadece odaklanmanız gereken ne yapacağınızı bilmek. Evliliğinizi inanılmaz derecede güzelleştirebilirsiniz. Çok basit bir şeye ihtiyacınız var. O da eşinizin beynindeki duygu hormonlarını uyarmak. Neden kadınlar hep fedakarlık yapmalı demeyin... Kadın istediği hayatı yaşamak için birşeyler yapmak zorunda ve çok basit uygulamalarla... Eşinize güleryüzlü olabilirsiniz. Hergün 30 dakika...Siz hayatınız boyunca birsürü şeyi değiştirdiğinize şahit olacaksınız. ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

19 Eylül 2014 Cuma günü yayınlandı