'Müslüm Gürses Öldü' Haberlerine Sitem (Son Sağlık Durumu)

'Müslüm Gürses Öldü' Haberlerine Sitem (Müslüm Baba'nın Sağlık Durumu)... Müslüm Gürses ' in sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Nevzat Takmaz, vefasızlıktan şikayet etti. Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Müslüm Baba'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tedavi gören Müslüm Gürses'in menajeri, vefasızlıktan şikayetçi.
Seda Sayan Son Dizisi Müslüm Gürses Memorial 


Geçirdiği bypass ameliyatı Sonrasında yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürses 'in sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Nevzat Takmaz, sanat dünyasındaki vefasızlıktan şikayet etti. Takmaz, Müslüm Beyin 3 aydır burada olduğunu belirterek 'Arayıp geçmiş olsun demiyorlar, 'öldü ' haberleri olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor” dedi.

Şişli Memorial Hastanesi 'nde geçirdiği ameliyat Sonrası yoğun bakımda tedavisine devam edilen Müslüm Gürses 'in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses 'in durumu hakkında bilgi verdi. Takmaz, basında çıkan Müslüm Gürses 'in yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerine ilişkin şöyle konuştu: “Yalan yanlış şeyler yapıyorlar. Bunları kim neden yapıyor bilmiyorum. Zaten sanal ortamda sık sık bu tür haberler çıkıyor. Dostları sevenleri panik içerisinde beni arıyorlar. Ben yaklaşık üç aya yakın oldu buradayım, Müslüm bey hâla yoğun bakımda. Müslüm bey yoğun bakımdan çıkmadı tekrar yoğun bakıma nasıl girsin. Bir ara düzeldi çok iyiydi, her şeye istekte bulunuyordu, rahattı. Hatta odaya bile almayı düşünüyorduk fakat Son dakika akciğerde bir problem çıktı. Ondan dolayı yoğun bakımdan çıkamadık.”

Müslüm Gürses 'in uyutarak antibiyotiklerle tedavisinin devam ettiğini açıklayan Takmaz, şunları söyledi: “Sanırım uyutmalarının nedeni hareket etmemesi lazım. Şu an iyiye gidiyor solunum cihazından çıkartamadılar. Yoğun bakım doktorlarıyla hemşirelerle görüşüyoruz. Herhangi bir korkulacak durum yok. Bir müddet daha sanırım yoğun bakımda kalması gerekiyor. Sonuç olarak iyiye gidiyor tehlike arz eden bir olay yok” Menajer Takmaz, sanat dünyasından 'geçmiş olsun ' için aramayıp basında çıkan 'öldü ' haberlerini duyunca arayanları vefasız olarak değerlendirdi. Takmaz, Güses'in sevenleri ve hayranlarının sık sık aradığını anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: 'Sanat dünyasından pek arayan var yok diyemem. O konuda İbrahim Bey sağolsun arıyor. Müslüm bey sanal ortamda 'öldü ' deniliyor arayanlar oluyor. Bu adam 3 aydır burada arayıp geçmiş olsun demiyorlar öldü olayı olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor. Seda Sayan çok yakından ilgileniyor sağolsun, her zaman arar.”

Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
27 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı