Model Uçak Ve Teknelerin Mogan Şovu

10. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, model uçak ve tekne tutkunlarının şovuna sahne oldu.Model uçaklarının gökyüzündeki şovu nefesleri keserken tekne tutkunları da Mogan ' da ilgiyle izlendi. Gölbaşı Atatürk Sahil Parkında düzenlenen model uçak ve tekne yarışmasına 20'den fazla model uçak ve tekne katıldı. Birbirinden farklı model uçakların gökyüzüyle buluştuğu etkinlikte renkli sahneler yaşandı. Model uçak tutkunları, kendi tasarımları olan model uçaklarla gökyüzünde sorti yaparak hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler.
Göller Odabaşı Atatürk Yakup Odabaşı Gölbaşı 


Model tekneler ise Mogan Gölünde gerçek tekneleri aratmayacak gösteriler yaptılar. Uzaktan kumandalı model tekneler gösteriyi izlemeye gelenlerin büyük ilgisini çekti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, model uçak yarışlarının yapıldığı alana giderek model uçak tutkunlarını tebrik etti ve model uçak uçurdu. Model uçak sahipleri de kıyasıya geçen yarışların ardından yaşadıkları heyecanı kelimelere döktü. Model uçak tutkunları, hem yarışıp hem eğlendiklerini ve çok keyifli dakikalar geçirdiklerini anlattı.

Başkan Odabaşı, yarışmada derece alanlara daha sonra madalyalarını verdi
22 Eylül 2013 Pazar günü yayınlandı