Metafizikçi Salih Memişoğlu: Kurtlar Vadisi'nde Kabala büyüsü yapılmış

' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisinde ezanın tersten okunduğu sahneyi dikkatle incelediğini söyleyen ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ' Maalesef çok vahim tespitlerim oldu. O sahnede 'kabala büyüsü' yapılmış. ' dedi.
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Söylemezsem Olmaz Kabala Kurtlar Vadisi Tevrat 


Kabala büyüsüne dair detayları da çekinerek veren Memişoğlu ' Bu büyüyü yeryüzünde yapabilecek en fazla 15 kişi vardır. Bu büyünün etkisine giren kişilere her şeyi yaptırmak mümkündür. Bunlar nereden öğrenmişler de bunu diziye taşımışlar kafam almıyor! Masonik bir büyüdür. Masonlar kullanır. Ben bu büyüyü bozmakta çok zorlanırım. Bayılmadan da çözemem! Korkunç bir durum! ' dedi.

Bu arada FETO'nun dershane krizi sırasında yaptığı meşhur beddua seansının da bir kabala ritüeli olduğu ortaya çıktı.

Kabala ile ilgili kısa bilgi: Eski Mısır ' dan Yahudiliğe devrolunan öğreti, Kabala ' dır. Kabala da, aynı Mısır rahiplerinin sistemi gibi, ezoterik bir öğreti olarak yayılmış ve yine Mısır rahipleri gibi temelde büyü ile ilgilenmiştir. Kabala ' nın dikkat çekici bir yönü ise, Tevrat ' taki yaratılış anlatımından çok farklı bir anlatım içermesi, Eski Mısır ' ın maddenin sürekliliğine dayalı materyalist görüşünü korumasıdır.

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Hakkında
Yeni sezonda Polat'ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti'nin yeniden kurulabilme süreci ağırlıklı konular olacak. Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şeyler söyleyecek dizi yine Türkiye'nin gündemini oluşturacak....
devamı
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
17 Ekim 2016 Pazartesi günü yayınlandı