Kömürü çatır çatır yedi

Kanal D ' de yayınlanan, sunuculuğunu İlker Ayrık ' ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde İlker – Aslı Kızmaz, Tayfun – Tuğçe Duygulu, Nazif – Aylin Kabasakal ,Metin – Eda Özülkü çiftleri yarıştı.
İlker Ayrık Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir 


Birinci etap bayanların korkulu rüyası “Mıncık Mıncık” oyununda , 12 nesneden kaçının ne olduğunu doğru bilmeye çalışan bayanlar ellerini cam hazneye sokarken bir hayli tedirgin oldular. Nazif – Aylin Kabasakal çifti ise en yüksek iddiayı söyleyerek son sırada yarıştı. Nazif Kocasakal ' ın iddiasıyla 12 ' de 12 yapmak zorunda olan oyuncu Aylin Kocasakal, yarışmada ne varsa yedi. Kömür, Arap sabunu, turp gibi nesnelerin yer aldığı kutularda Kocasakal ' ın kömürü yemesi herkesi gülme krizine soktu.

12 ' de 12 yapan oyuncu 1000 puanı hanesine yazdırmış oldu.

BEYAZ GAZETE


İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
8 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı