Kılıçdaroğlu spikerin adını karıştırdı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Star Tv Ana Haber ' inde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Nazlı Çelik Star Ana Haber Birgül Ayman Güler Disiplin Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu 


Nazlı Çelik'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ilk olarak çözüm sürecini değerlendirdi.

SPİKERİN ADINI KARIŞTIRDI

Kılıçdaroğlu o sırada Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik'e 'Aslı hanım' diye hitap etti.

Bunun üzerine Çelik, 'Ben Nazlı' diyerek Kılıçdaroğlu'nu düzeltti.

Çözüm süreci taslağı ile ilgili herhangi bir bilgisi olmadığını belirten Kılıçdaroğu, 'Kan akmaması bizim de arzumuz, bu sorun çözülmeli. Toplumsal uzlaşmayla çözülmeli. Parlementoda çözülmeli” dedi.

Anadilde eğitimle ilgili de açıklamalarda bulunan Kılıçdaorğlu “ Herkes kendi anadillerinde eğitim görebilmeli. Onu dışında tarih, coğrafya, fizik, kimya, matematik gibi derslerin başka bir dilden verilmesini istemeyiz' diye konuştu.

BENDE MERAK EDİYORUM

'CHP cemaatle ittifak yaptı' sözlerinin ardından disipline sevk edilen CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in sözlerini değerlendiren Kılıçdaroğlu, “ Yaptı açıklamayı bizde disiplin kuruluna verdik. Disiplin Kurulu'nda delileri sunacaktır bizde merek ediyoruz nasıl ortaklık yapmışız” diye konuştu.

SARIGÜL KENDİ İSTİFA ETTİ

Şişli Belediyesi'nde Hayri İnönü ile Emir Sarıgül arasında çıkan tartışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “ Tarafları dinledim ama bunları burada anlatamam. Sorun büyük ölçüde aşıldı. Emir Sarıgül kendi isteğiyle istifa etti” dedi.

Süheyl Batum'un ihraç edilmesinin ardından Birgül Ayman Güler ve Hüseyin Aygün'ün disipline sevk edilmesi ile ilgili Kılıçdaroğlu, “ Kurultayda delegelere söz verdim bizim kabul edemeyeceğimiz türden açıklamaları kabul edemeyeceğiz diye. Sözümün arkasında durmam lazım. Parti gereğini yaptık ve disipline verdik” dedi.

HÜLYA AVŞAR'A NEDEN 'YALAKA' DEDİM

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'a'yalaka' diyen ve mahkemelik olan Kılıçdaroğlu, neden o ifadeyi kullandığını ise şu sözlerle ifade etti: “ Bir sanatçı kaçağı savunmamalı. Onu savunursanız yasa dışı işleri savunuyorsunuz anlamına gelir. Saray ile ilgili ifadeleri nedeniyle o sözleri söyledim” diye konuştu.

Nazlı Çelik Hakkında
ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı. Çelik, 1999 yılında NTV'de başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Hab...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
25 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı