Ivana Sert'in Bacak Hareketi Programa Damgasını Vurdu

'Bu Tarz Benim' yarışmasında Ivana Sert, yarışmacıya ayakkabısını göstermek için bacağını kaldırarak cesur hareketler yaptı.
Bu Tarz Benim Yarışması İvana Sert 


Show Tv'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasında jüri üyesi Ivana Sert yarışmacıya ayakkabısını göstermek için programın ortasında bacağını kaldırarak cesur hareketler yaptı.

HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ivana Sert'in bacağını kaldırarak ayakkabısını göstermesi herkesi şaşkına çevirirken, güzel jüri üyesini de frikik vermekten son anda kurtardı .

Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
İvana Sert Hakkında
Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde bo...
devamı
23 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı