İşte Erol Büyükburç'un ölmeden önce eski eşine yazdığı mektup

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Erol Büyükburç'un ölmeden bir kaç gün önce eski eşi Ute Hanım'a yazdığı mektup herkesi gözyaşlarına boğdu.
Alişan Erol Büyükburç 


Show TV'de yayınlanan Alişan'la Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına Erol Büyükburç'un eski eşi Ute Hanım konuk oldu.

Rahmetli Erol Büyükburç'la büyük bir sevgi yaşadıklarını söyleyen Ute Hanım ' Erol'la aramıza yakınları girdi. Benim ondan para sızdırdığımı iddia ederek Erol'un beynini yıkadılar ve biz o yüzden ayrıldık ' dedi.

Erol Büyükburç'un ölmeden önce yazarak menajerine verdiği ve 'ben ölünce bunu eski eşim Ute Hanım'a verirsin' dediği mektup canlı yayında okundu. Erol Bey'in kendisine bir aşk mektubu bıraktığını gören Ute Hanım canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
6 Nisan 2015 Pazartesi günü yayınlandı