İstanbul'da En Son Hava Durumu

İstanbul'da En Son Hava Durumu Türkiye'de Hava Durumu Ankara - İzmir - İstanbul (08.01.2013) Son dakika hava durumu. 8 Ocak 2013 Türkiye'de hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Durumu, İstanbul Hava Durumu. En güncel hava durumu bilgisi, Ankara Hava Durumu, İzmir Hava Durumu, Ankara Hava Tahmini, İstabul Hava Tahmini ve Yurttta hava durumu.
Avrupa Altunizade Fatih Sultan Mehmet Meteoroloji Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 


İSTANBUL'U etkisi altına alan kar yağışı hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Türk Hava Yolları, başta İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere karşı diğer havalimanlarındaki olumsuz hava şartları nedeniyle iç ve dış hat olmak üzere bugünde toplam 78 seferini iptal etti.

Sabah saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda uçuşlarda kısa süreli gecikmelere de neden oldu. Karla mücadele esnasında pist değişimleri yapılırken Devlet Hava Meydanları İşletmesi karla mücadele araçları pistleri açık tutmak için yoğun mesai harcıyor.

Bugün düne göre daha yoğun bir kar yağışının olacağını belirten yetkililer, uçak seferlerinde ve deniz seferlerinde aksamalar yaşandığını açıkladı . Dün bazı uçak seferleri iptal edilmişti, 78 seferin de sabah saatlerinde iptal edildiği açıklandı. Avrupa yakasında Büyükçekmece ve Silivri'de kar yağışı yoğun iken Anadolu yakasında yer yer kar yağışı devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorun yaşanmaması için AKOM'dan tüm gelişmeleri yakından takip ederek resmi sitesinden duyuru yaparak vatandaşları uyarıyor. Dışarı çıkacak vatandaşların mutlaka zincir takmaları gerektiğinin önemi ise tekrar tekrar yineleniyor...

Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde Altunizade ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde tarfik yoğunluğu yaşanıyor.Bakırköy'de kar yağışı sakin olmakla beraber devam ediyor. Metrobüsler ard arda gelmesine rağmen tıklım tıklım dolu. Bazı vatandaşlar binmekte güçlük çekiyor. İncirli'den havayoluna giden şeritte trafik akarken diğer şerit yani Topkapı yönü nerede ise durma noktasında. Bakırköy Devlet Hastanesi yolunda maalesef temizlik çalışmaları henüz başlamamış durumda.

8 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı