Irmak Pehlivan - Bugün Ne Giysem Gala Gecesi izle 2012 (Final)

Bugün ne giysem gala gecesi izle. Bugün ne giysem gala gecesi finalinde kim birinci oldu? 2012 Bugün Ne Giysem'in birincisi o nine oldu. Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Final izle. Bugün Ne Giysem Gala gecesi 27 Aralık 2012'de yapıldı.Bugün Ne Giysem Kim Birinci Oldu? Finali Kim Kazandı? (27 Aralık 2012) 100 Bin Tl ödülü kim kazandı? Bugün Ne Giysem yarışmacıları kyafetleri ve isimleri.
Serpil Yılmaz Çağla Şikel 


Serpil Yılmaz adlı yarışmacı, yüksek topuklu ayakkabıların azizliğine uğradı. Dün akşam galası yapılan 'Bugün Ne Giysem' isimli yarışma programında podyuma çıkan Serpil Yılmaz isimli yarışmacı heyecanına yenik düşerek yere kapaklandı.

' NAZAR DEĞMİŞ OLABİLİR '

Düştükten sonra çıkan ayakkabısını giymeye çalışan güzel yarışmacıyı gecenin sunucusu Çağla Şikel teselli etti. Çağla Şikel Genç yarışmacıyı, ' Nazar değmiştir, olabilir ' sözleriyle teselli ederken, Sibel Yılmaz isimli yarışmacı ise ' O kadar çok çaba sarf etmek için.. Şu an kendimden utanıyorum. Nazar değdi galiba ' dedi.

Kendisini toparlayan güzel yarışmacı podyumda yürümeye başladı.

Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
28 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı