İlker Ayrık Shakira'ya böyle meydan okudu! (Ben Bilmem Eşim Bilir)

İlker Ayrık Shakira'ya böyle meydan okudu! (Ben Bilmem Eşim Bilir)... Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmacının saçını boyattıktan sonra eşini Shakira ' ya benzetmesi ve İlker Ayrık ' ın Shakira ' ya meydan okuması stüdyoyu kahkahalara boğdu.
İlker Ayrık Banu Alkan Ben Bilmem Eşim Bilir Shakira Meksika 


Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının dün akşamki bölümü yine komik anlara sahne oldu. İlker Ayrık 'ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir dün akşam 'Best Of ' bölümüyle ekranlardaydı.

'SHAKİRA HALT ETMİŞ '

Yarışmacının saçını boyattıktan sonra eşini Shakira 'ya benzetmesi ve İlker Ayrık 'ın Shakira 'ya meydan okuması stüdyoyu kahkahalara boğdu. Ayrık, 'Shakira eğer bizi izliyorsan halt etmişsin sen ' diye konuştu.

'BANU ALKAN GİBİYİM '

Ayrık, çiftin Meksika albümüne bakarken ise yarışmacının 'Orada Banu Alkan gibiyim demesi ' herkesi gülme krizine soktu.

Şaşkına dönen İlker Ayrık, 'Banu Alkan ile yakınız onu diyemem. Kendisine sesleniyorum Afrodit saygımız sonsuz ama Shakira halt etmişsin sen ' dedi.
İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
29 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı