İl İl Güncel Hava Durumu Tahminleri 13 Ağustos 2014 (Hava Raporu)

İl İl Güncel Hava Durumu Tahminleri 13 Ağustos 2014 (Hava Raporu). Ankara hava durumu, İstanbul hava durumu, İzmir hava durumu, Antalya hava durumu, Diyarbakır hava durumu. İl il hava durumları!
Hava Durumu 


Marmara Bölgesinde rüzgar poyrazdan biraz sert esiyor ancak güneş bolca görülüyor ve sıcaklık yüksek.Yer yer 35-36 dereceleri buluyor.Önümüzdeki 3 günlük dönemde ciddi bir düşüş yok.Pazar akşamından itibaren azalış ve bölgesel yağış bekliyoruz.

Ege Bölgesi ' nde de bol güneş var.40 dereceye yaslanmış sıcaklıklar var.Denizli 39, İzmir 38 derece.Bu değerlerde önümüzdeki günlerde önemli bir kayıp yok, en azından 3 günlük dönemde.Denizli ' de Cuma günü sıcaklığın 40 dereceye çıkma ihtimali var.

40 dereceler bugünlerde Akdeniz ' in Batısında ölçülüyor.Doğusunda ise 36-37 dereceler var.Gökyüzünün durumu gibi sıcaklıkta da önümüzdeki günlerde ciddi bi değişim yok.Yalnızca Antalya çevrelerinde 2-3 derece azalış olabilir.

İç Anadolu Bölgesi bol güneşli.33-34 dereceler var.Cuma-Cumartesi bu haftanın en yüksek değerleri ölçülecek.Ankara ve Eskişehir ' de sıcaklığın 36 dereceye çıkma ihtimali var.


14 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı