Hülya Avşar Tanju'yu ve Sadettin'i neden sildi?

Bir süredir kendi hayatını anlatan bir film çekeceğini söyleyen ve eline kamerayı alarak hemen her aşamasında kendisinin dahil olacağı Selfie filminin çekimlerine başlayan Hülya Avşar, filminde sona geldi. Aralık ayında seyircilerle buluşturmaya hazırlandığı filmiyle ilgili yaşanan bir gelişme ise son derece şaşırttı. Hayatına giren erkekleri de filmine dahil eden Avşar, son anda iki erkeği sildiği söyleniyor. Bunlardan biri 89 yılında aşk yaşadığı Tanju Çolak diğeri ise neredeyse nikah masasından döndüğü Sadettin Saran. Hülya Avşar ' ın filmde bulunan iki ismi kaldırmasının nedeni olarak ise yakınlarının fikrini almasının ardından gelen “Filmin hakkında kötü reklam olur, herkes o isimleri konuşur, filmin çöpe gider” şeklindeki yorumlar olmuş. Hülya Avşar da bu görüşlerden sonra Tanju Çolak ve Sadettin Saran ' ı filminden çıkarmış.
Söylemezsem Olmaz Hülya Avşar Tanju Çolak Sadettin Saran 


Yarı çıplak poza büyük tepki
Öte yandan Avşar'ın evinde çekip paylaştığı yarı çıplak pozu da olay yarattı. Tepkiler üzerine Avşar, fotoğrafı silmek zorunda kaldı.

Konu ' Söylemezsem Olmaz ' da tartışıldı...

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
25 Ekim 2016 Salı günü yayınlandı