Hooijdonk'tan skandal sözler

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol, Fenerbahçe ' nin eski Hollandalı futbolcusu Pierre van Hooijdonk ' un Hollanda televizyonunda söylediği skandal sözleri ekranlara getirdi. Hooijdonk, ülkesinde yorumculuk yaptığı programda Türkiye ' de takımların birbirlerine teşvik primi vermesinin normal olduğunu söyledi.
Van Hooijdonk Fenerbahçe Hollanda Beyaz Futbol 


Bir yorumcunun “Türkiye ' nin hocası Fatih Terim, Blind ' in gönderdiği e-postalarından sonra kendisini hakarete uğramış hissetmişti.” İfadelerini kullanması üzerine yorum yapmaya başlayan Hooijdonk “Buna kızması bana biraz tuhaf geliyor. Çünkü Türk futbolunda bu tür şeyler gayet normal. En azından ben orada oynarken böyleydi. Yarış halinde olunan takımın rakiplerine ' teşvik primi ' olarak adlandırılan bir çeşit prim ödeniyordu. Soyunma odasında para dolu torbayla gördüm.” sözleri yorumcuların tepkisini çekti.

Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
18 Ekim 2015 Pazar günü yayınlandı