Her Şey Dahil - Kaynana Semra'nın gözyaşları

Bir dönemin televizyon fenomeni Semra Kaynana, Her Şey Dahil programında canlı yayın konuğu oldu. Semra Yücel kendine has açıklamalarıyla dikkat çekmeyi yine başardı.
Show Tv Semra Hanım 


“GEREKENİ YAPTIM REYTİNGLERİ ALDIM”

Ünlü olduğu televizyon programındaki karakterine değinen Semra Hanım, “Orası bir televizyondu. Olması gereken olmuştur. Ben buyum. Benim oyuncu kabiliyetim var. Olması gerekeni yaptım ve reytingleri aldım.” dedi.

“ÖDEYECEĞİNİZ BEDELLERİ BİLEMEZSİNİZ”
Yarışma sonrası hayatında yaşadığı değişikliklere değinen Yücel, “Maddi manevi Semra Hanım yürüdü gibi şeyler yok. Televizyon programlarına katılanlar da iyi bilirler önce bir sözleşmeniz vardır, hiçbir şey talep etmeyeceğinize dair. Siz girdiğiniz gibi çıkarsınız. Hayatın getirilerini, ödeyeceğiniz bedelleri bilemezsiniz.” şeklinde konuştu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Ünlü olduktan sonra pazarda bile rahat yürüyemediğini ekleyen kaynana Semra, “Gidilmiyor. Gönül kıramıyorsunuz. İnsanlarla konuşmaya mecbursunuz. Güzellikleri de var. Allah başa vermesin'oğlunu öldürdü” diyenler de var. Hiçbir anne yılan olsa oğlunu öldürmez. Yılanlar bile evladına zarar vermemek için yuvayı terk edip gidiyor” dedi. Öte yandan Semra Yücel oğluyla katıldığı eski programın görüntülerini izlerken gözyaşlarını tutmadı.

' Gelinim Olur musun?' adlı televizyon programında'Kaynana Semra' olarak ünlenen Semra Yücel'in, oğlu 24 yaşındaki Ata Türk otel odasında ölü bulunmuştu. Ata Türk'ün aşırı derecede uyuşturucu aldığı için hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.
24 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı