Hayat Sevince Güzel - İlknur Hanım'ın acı dolu hikayesi

Star TV ekranlarında Sinem Yıldız ve Perihan Savaş'ın sunumuyla ekrana gelen Hayat Sevince Güzel programında İlknur Hanım'ım hayat hikayesi masaya yatırıldı.
Perihan Savaş Star Tv Hayat Hikayesi 


'EŞİM GÖĞSÜMDE SİGARA SÖNDÜRDÜ'
8 yıllık evliliğinde eşinden şiddet gördüğümü anlatan İlknur Hanım duygusal anlar yaşadı. Göğsündeki dövmeyi gösteren İlknur Hanım, “Eşim bu dövmenin olduğu yerde sigarasını söndürdü.” dedi. Programın sunucu Sinem Yıldız ise “Allah cezasını versin” diyerek tepkisini dile getirdi.

'ANLATACAKLARIM PROGRAMINIZA YETMEZ'
Eşinden ayrıldıktan sonra sigara izini her gördüğünde o günü yaşadığını anlatan İlknur Hanım, “Benim anlatacaklarım sizin programınıza yetmez” ifadesini kullandı.
Perihan Savaş Hakkında
İstanbul'un Fatih ilçesi Aksaray semtinde doğan Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynayan sanatçı on üç yaşındayken, askeri okulda okuyan yirmi iki yaşındaki bir gençle nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmıştır. Perihan Savaş çocukluğu için, "Annem çok tutucu bir kadındı. Mesela ince çorap giydirtmez...
devamı
19 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı