Esra Erol'un adayları canlı yayında birbirine girdi

Esra Erol'un sunduğu ve Fox ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Esra Erol'la programında gelişen ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Gelin ve damat adayları birbirleriyle anlaşamayıp ağız dalaşına girdiler.
Esra Erol İzdivac 


Esra Erol'un programında Gökhan Bey tarafından Şeyma Hanım'a atıldığı iddia edilen ' Seni Seviyorum ' mesajı adayları birbirine düşürdü. Erol, adaylarını azarlayarak susturdu.

Esra Erol, Şeyma'ya ' Sana locadan bir kişi ' Seni seviyorum ' diye mesaj atmış. O kişi kim? ' diye sordu.

Şeyma öyle bir mesaj gelmediğin, savundu. Bu sırada gözler Gökhan'a çevrildi. Ancak Gökhan da öyle bir mesaj göndermediğini söyledi.

Bu aradaseyircilerin arasında bulunan eski adaylardan Sevda mesajı gökhan'ın yazdığını iddia etti. Ece ile Şeyma arasında ufak bir tartışma olduğunu anlatan Sevda, ' Daha sonra Şeyma bana Gökhan'dan gelen mesajı gösterdi. Mesajda 'Seni seviyorum' yazıyordu. Şeyma bana dedi ki, Ece bunu anlamış ve mesaja kızmış ' açıklamalarında bulundu.

İşte Esra Erol'la programındaki o gergin anlar...
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı