Esra Erol'la - İki kere nişanlanan Umut ile Büşra'yı sosyal medya ayırdı

FOX TV'de evlilik programı yapan Esra Erol'un programında iki kere canlı yayında nişanlanıp ayrılan Umut ile Büşra'nın ayrılık nedeni programa damgasını vurdu.
Sosyal Medya Esra Erol Nejat Uygur Facebook Twitter 


Büşra, Umut'un değiştiğini söylerken, Umut içindekileri döktü.

Büşra'ya, 'Sen Nejat Uygur tiyatrosunda bulundun mu?' diye soran Umut, 'Mesajlar duruyor. Ben size de kırıldım Esra Hanım. Hiç düşündünüz mü Umut bu programdan niye çıktı? Büşra, yarım saat öncesine kadar bana 'aşkım, canım, cicim, hayatım, birtanem' diyor, akşam buraya çıktı 'ben annemle Umut arasında kalmak istemiyorum' dedi. Böyle bir dünya yok, annesiyle ben düşman değilim' ifadelerini kullandı.

Programa çok hazırlıklı geldiğini söyleyen Umut, 'Hiç konuşmayacaktım ama dün akşam facebook'undan bazı kişileri görünce çileden çıktım. İyi ki olmamış' dedi.

Bu açıklamalar üzerine Esra Erol, 'Sizin ilişkinizin bitmesinin nedeni sosyal medya mı?' diye sordu.Umut da ' Evet ' yanıtını verdi.
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
13 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı