Erkan Topuz tarafından bozulan Saba Tümer sinirini seyircilerinden çıkarttı

Ünlü sunucu Saba Tümer, programına konuk aldığı Prof. Dr. Erkan Topuz tarafından defalarca bozulunca sinirini stüdyodaki seyircilerini fırçalayarak çıkarttı.
Saba Tümer Kahkaha Erkan Topuz 


Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Prof. Dr. Erkan Topuz, kanserden korunma yollarını anlattı.

Konuşmasının kesilmemesi için başta uyaran Topuz, Saba Tümer her söze girdiğinde ya bozdu ya da konuşmasına devam etti.

Topuz, 'Stresten uzak durun. Hep gülmeye çalışın ' önerisinde bulununca Tümer araya girerek, 'Hep beni seyretsinler değil mi hocam ' dedi.

'KAHKAHA ZAMANIN GELDİ, AT '

Erkan Topuz da, 'Seni seyredip moralleri düzelsin. Bir kahkaha at tamam. Kahkaha zamanın geldi atabilirsin yani ' diyerek Tümer'i ti'ye aldı.

Tümer de bunun üzerine 'Eyvallah hocam, sağolun ' dedi ve kahkayı bastı.

'Şimdi kahkaha ve şakşağı azaltıyoruz ' diyen Topuz konuşmasına devam etti.

Programın sonuna geldiğinde Tümer'e ve seyircilere teşekkür eden Topuz'a seyirciler alkışla karşılık verince, Tümer adeta sinirini seyircilerinden çıkarttı.

ALKIŞLAYAN SEYİRCİSİNİ FENA FIRÇALADI


Seyircilerini 'Alkış yok dedik, zamandan kazanıyoruz ' diye fırçalayan Tümer, Topuz'a dönerek, 'Hocam gerçekten çok önemli bilgiler verdiniz. Mayıs'ta tekrar program yapalım ' dedi.

'ÜÇ AYDIR PEŞİMDESİN ONUN İÇİN GELDİM '


Topuz ise buna karşılık, 'Ben o kadar doluyum ki; onun için söz veremem ama konuşuruz. Üç aydır peşimdesin onun için bugün geldim ' şeklinde konuştu.

Bu sözüyle Tümer'i yine bozan Topuz'a Saba Tümer, 'Hocam ben sizin peşinizden üç ay değil, üç sene koşarım ' dedi. BEYAZ GAZETE

Saba Tümer Hakkında
Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Show TV'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara...
devamı
28 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı