Erkam- Ayda Mosharraf Düellosu!.. (O Ses Türkiye)

Erkam ' ın O Ses Türkiye ' de macerası sona erdi. Büyük düelloda Ayda ile karşı karşıya gelen Erkam, Ayda ' yla girdiği tarihi oylamadan yenik çıktı. Ayda O Ses Türkiye ' de finalin yolunu tutarken, gözyaşlarına boğuldu.
O Ses Türkiye 


O Ses Türkiye dün gece tarihi bir oylamaya sahne oldu. Büyük düelloda Ayda Mosharraf direkten döndü.

Ayda yarı finalde kötü bir performans göstermesine karşın, “İsyan” adlı şarkıdaki müthiş performansının etkilerini yarı finalde gördü. Ayda kötü performansına rağmen oylamada yüzde 59 ' luk oyla Erkam ' ı eledi.

Oylama öncesi hislerini dile getiren Ayda canlı yayında duygu dolu anlar yaşadı. “Şarkı söylemek ve sahnede olmak benim için bambaşka birşey.” diyen Ayda heyecandan aüladı.

Oylama sonucu yarı finalde Erkam ' ı eleyerek finale kalan Ayda Mosharraf gözyaşlarına boğulurken, müthiş kapışma sonrası Ayda seyircilerin isteği üzerine büyük ses getiren “İsyan” adlı şarkısını yeniden seslendirdi.

BEYAZ GAZETE

O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
11 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı