Erdoğan'ın feminist çıkışına Şule Zeybek'ten tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kadın ve Adalet Zirvesi”nde katıldı.
Kadın Spiker Kanal D Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


“FEMİNİSTLER ANLAMAZ”

Kadın ve annelik konusunda konuşan Erdoğan, “Annenin ayağının altı öpülür” dedi. Cumhurbaşkanı sözlerinin devamında “Ben anacağımın ayağının altını öperdim. Bunu anlayanlar olur anlamayanlar olur. Bunu feministlere anlatamazsın mesela. Çünkü onlar anneliği kabul etmiyorlar. Böyle bir dertleri var.” ifadelerini kullandı.

“ANNEMİN AYAĞININ ALTINI ÖPMEM”

Erdoğan'ın bu sözlerine Kanal D spikeri Şule Zeybek'ten tepki geldi. Erdoğan'ın haberini sunduktan sonra konuşan Zeybek,'Kendi adıma söyleyeyim; feministim. Anneyim çok şükür. Annemim ayağının altını öpmem ama anneme büyük saygı duyarım. Herkesin kadın ve annelik anlayışı farklı demek ki…' diyerek tepkisini dile getirdi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı