'Düğün Dernek' Filminin Ekibi Koptu Gidiyor

' Düğün Dernek' filmin ekibi dün !mesut Yar'ın Sunduğu 'Burada Laf Çok' programına katıldı.Ekip mikrofonu ellerine alınca 'Entarisi Dım Dım Yar' isimli türküyü hep beraber söyledi.
Murat Cemcir Mesut Yar Ahmet Kural 


Ahmet Kural ve Murat Cemcir, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk oldu. ' Entarisi Dım Dım Yar ' türküsünü canlı yayında söylediler.

İşler Güçler dizisi, Çalgı Çengi ve son olarak Düğün Dernek filmleriyle adlarından söz ettiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk oldu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Entarisi Dım Dım Yar

Muhteşem ikili, Mesut Yar'ı kırmayıp rol aldıkları son filmdeki ' Entarisi Dım Dım Yar ' türküsünü canlı yayında söylediler.
Ahmet Kural Hakkında
10 Kasım 1982 Kütahya doğdu. Babası Emniyet Müdürü emeklisi.Ortaokul ve lise hayatını Denizli'de tamamladıktan sonra Babası emekli olduktan sonra Antalya’da yaşamaya başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümüne girdi. Dört senelik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimine başladı. Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi. Yüzlerce turneye çıktı. ...
devamı
11 Aralık 2013 Çarşamba günü yayınlandı